Illustrator

Mijn werk als illustrator

U wilt vast en zeker meer weten over mijn werk als illustrator. Het is mogelijk om illustraties en infographics te laten maken voor bedrijven en voor particulieren. Creatieve illustraties zijn van enorm grote waarde, u wilt opvallen, mensen moeten u herkennen en een illustratie kan zomaar een visitekaartje zijn voor uw bedrijf en dat is dan ook de reden dat u op een goede manier graag herkend wilt worden.

Creatieve illustraties, inzetbaar in diverse media
Steeds meer mensen kiezen voor creatieve illustraties, maar waar vindt u een goede en betaalbare illustrator? U bent hier aan het goede adres. U heeft nu namelijk te maken met een beroepsanimator (tekenfilms), afgestudeerd aan de kunst academie. Er worden door mij animaties gemaakt, maar ook worden werkzaamheden verricht onder de naam illustrator. U geeft de opdracht door en de illustraties worden voor u gemaakt.

De mogelijkheden van de illustrator

De illustrator kent verschillende mogelijkheden, hierbij kunt u denken aan logo’s, T-shirts designs, product designs, losse illustratie of een reeks illustraties om een proces of bedrijfsvisie visueel uit te leggen. Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden van mij als illustrator dus eindeloos. Alle illustraties worden op een creatieve en frisse manier gemaakt, uw ideeën worden gebruikt, visualiseren en communiceren is hierbij van groot belang! U kunt een groot aantal voorbeelden terug vinden in mijn portfolio.

De illustrator kent verschillende stijlen

Er wordt door mij als illustrator gewerkt met verschillende stijlen. Er wordt meestal digitaal gewerkt met Adobe Illustrator. Dit heeft als voordeel dat de illustraties zonder kwaliteitsverlies op ieder mogelijk formaat afgedrukt kunnen worden. Maar er wordt ook met pen en papier getekend en zelfs geschilderd, ook dat blijft keer op keer weer een nieuwe en leuke uitdaging en dat ziet u terug in mijn werk voor u.

De prijzen van de illustrator

Goed werk kost tijd en vaak veel geld. Maar de prijzen van deze illustrator zijn bespreekbaar. Voor iedere illustratie wordt er een bedrag afgesproken. Dit wordt vastgesteld aan de hand van de uren die nodig zijn om een goed ontwerp te maken. De kosten zitten met name in de hoeveelheid aan details en de stijl die wordt gebruikt. Eenvoudige illustraties zijn al mogelijk voor een bedrag van 50 euro exclusief BTW. Binnen één of twee dagen heeft u een timeframe binnen. Ook spoedopdrachten worden door deze illustrator aangenomen. Er kan dan prioriteit aan uw opdracht worden gegeven. Wilt u meer weten over de illustraties, over de prijzen of over de illustrator zelf? Neem dan contact op via info(ad)creatieveillustraties.nl. Uw vragen worden dan binnen 24 uur beantwoord.

Portfolio >>